Jak prodloužit řasy na maximum?

Dlouhé řasy jsou oficiálně novým trendem krásy pro tento rok! Ano, zůstává jím přirozený make-up a výrazné obočí, ale nyní se přesouvá pozornost módních stylistů i o několik centimetrů níže – k řasám. A jak tedy vykouzlit dlouhé, husté, plné a krásně vytočené řasy? Tady je několik tipů…

Jak nanášet řasenku, aby měly řasy objem i délku

„Řasenku „zaboříme“ ke kořínkům řas, kde s ní jemně zavibrujeme a pak ji táhneme řasami směrem nahoru k obočí. Pokud chceme docílit většího zvýraznění řas, řasenku vrstvíme, a to tak, že ji naneseme nejdříve na jedno oko, pak na druhé, a až posléze se opět vrátíme k prvnímu a celý proces opakujeme,“ vysvětluje zkušená kosmetička Nikol Bárová, která svými radami přispívá na blog o krásných řasách a obočí Pohodarky.cz.

Pomozte řasám barvením

Barvení řas je relativně trvalé řešení, kdy vám odpadá ranní líčení řas i jejich večerní odličování. Nabarvené řasy zvýrazní vaše oči a vypadají delší a hustší, aniž by působily nepřirozeně. K barvení řas vždy použijte barvy určené výhradně na ně, a pokud chcete zvolit skutečně jemnou variantu, vyzkoušejte veganské barvy.

Veganský certifikát mají například BeautyLash barvy, které jsou určené na barvení řas i obočí. Jsou šetrné, protože neobsahují oxidanty (peroxid vodíku), ale přírodní barviva z rostlin, jako jsou řebříček obecný, extrakt z kaštanu, měsíček lékařský, zelený čaj, světlice barvířská, hortenzie, škumpa čínská, třezalka tečkovaná, extrakt z ořechu, jalovec, zlatobýl, kopřiva, borůvka, drmek obecný a extrakt z červeného vína. Aplikace je snadná a trvá jen pár minut. Barva se nerozmazává a je voděodolná. A nabarvení vydrží několik týdnů! Koupíte je v několika odstínech, protože barvu řas je dobré přizpůsobit barvě vlasů: černá varianta barví do syté a výrazné černé a je vhodná na řasy a tmavé obočí, vybírat ale můžete také z hnědého a tmavě hnědého odstínu. BeautyLash barvy na řasy a obočí koupíte na www.beautylash.cz za 247 Kč.

Nechte si řasy jednoduše narůst!

Pokud toužíte po hustých dlouhých řasách, pořiďte si sérum podporující jejich růst. Velice populární jsou v poslední době ty, které obsahují bioaktivní látku Black Sea Rod Oil (výtažek z karibského korálu Trsovníku lékařského). Protože se tato látka přirozeně vyskytuje v korálech Plexaura homomalla, je bioaktivní a lidské tělo ji tedy vstřebává mnohem snáze než uměle vyrobené látky. V maximální míře ji najdete například v RefectoCil Lash&Brow Boosteru, který je 2v1, takže ho lze použít na řasy i obočí. Docílíte s ním až o 56 % delších řas, které budou navíc i pružnější a zdravější. Používá se denně před spaním – malé množství nanesete speciálním aplikátorem jako oční linku. RefectoCil booster vydrží každodenní používání po dobu 6 až 7 měsíců. Koupíte ho na www.beautylash.cz za 1 690 Kč.

Styling gel a kondicionér 3v1 řasy krásně zregeneruje

Stejně, jako se staráme o vlasy, měli bychom se starat i o naše řasy, třeba formou pravidelné péče výživnými kondicionéry. Nový veganský BeautyLash kondicionér na řasy a obočí s inovativním složením 3v1 jim zajistí výživu, styling i potřebnou ochranu. Obsahuje účinné složky, které řasy i obočí dlouhodobě vyživují, zvlhčují a dodávají jim dlouhotrvající lesk. U barvených řas a obočí chrání barvu a zabraňuje jejímu blednutí. Průhledný gel navíc můžete použít i přes den, kdy krásně zafixuje obočí do požadovaného tvaru. Kondicionér na řasy a obočí BeautyLash 3v1 koupíte na www.beautylash.cz za 299 Kč.

Text: pohodarky.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.