Hodnocení obchodu

4,7 50 hodnocení
Přidat hodnocení
5
40x
4
8x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.4.2020
- Jen mensi problem s platbou.... zrejme v dobe koronaviru. Musela jsem si balicek vyzvednout az na podruhe. Jelikoz mi pani na zasilkovne sdelila, ze musim platbu provezt pres online bankovnictvi z mobilu nebo pc. Nemam tuto aplikaci v telefonu aktivni. Kartou ani hotove nesly penize zaplatit. Tudiz jsem musela zpet domu zaplatit pres online pres pc a znovu pote do zasilkovny.

Avatar autora | 24.2.2020
Vše v pořádku
Avatar autora | 18.1.2020
+ Rychlost
+ Dostupnost zboží

Avatar autora | 29.12.2019
Velice dobrá komunikace a rychlé dodání. Vřele tento internetový obchod doporučuji.
Avatar autora | 16.8.2019
+ Zboží mi přišlo v pořádku ve velmi krátké době.

Avatar autora | 3.8.2019
nakupovala jsem v tomto obchodě poprvé, spokojenost s výběrem zboží i dodací lhůtou
Avatar autora | 4.3.2019
+ Velice rychlé vyřízení objednávky.
+ Bezproblémové doručení, barva je úžasná,objednala jsem si hnědou a opravdu za chvíli obarví obočí i řasy:-)

Avatar autora | 2.3.2019
+ Velmi rychlé dodání,milý servis.

Avatar autora | 1.3.2019
+ Objednávka byla okamžitě do druhého dne vyřízena
- Žádnou

Avatar autora | 21.2.2019
+ Rychlost dodávky
- Není

Avatar autora | 11.1.2019
+ perfektní komunikace ,velmi rychlé dodání.

Avatar autora | 17.12.2018
+ Zboží jsem dostala do dvou dnů

Avatar autora | 20.11.2018
Objednávka proběhla bez problémů, jen dodání nebylo do druhého dne, jak se píše na stránkách s nabízeným zbožím
Avatar autora | 16.11.2018
+ Krásné balení
+ Rychlé dodání
+ Výborná cena

Avatar autora | 12.10.2018
+ Specifická nabídka produktů
+ Přiměřené ceny
+ Podrobné info ohledně použití

Obchod mohu doporučit, vyřízení objednávky proběhlo bez problémů, dodání v krátkém čase. Platba předem bez obav.
Avatar autora | 8.10.2018
Spolehlivy
Avatar autora | 29.9.2018
+ kvalita

Avatar autora | 11.9.2018
+ Nakupovala jsem poprvé

Nevím kde se stala chyba ,ale vůbec obarvené řasy nemám.večer se to oddrolilo z řas.Zkusim ještě jednou a uvidíme třeba jsem toho dala málo...?
Avatar autora | 15.8.2018
Přehledný obchod, uživatelsky příjemný, dobrá komunikace, bezproblémové. Doporučuji.
Avatar autora | 6.7.2018
Spokojenost

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 50

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.