Recenze a hodnocení

Blesk pro ženy - Řasy jako panenka - vyzkoušeno redakcí

4. února 2019 - Dlouhé a husté řasy koketně zarámují oči a rozzáří pohled. Pokud vám je příroda nenadělila, vyrazte pro pomoc do drogerie. Vyzkoušely jsme booster, sérum, umělé řasy i nejnovější řasenky.

beautylash_bleskprozeny_04022019_062019_titul

beautylash_bleskprozeny_04022019_062019_s13

 

Vyzkoušeli jsme za vás: Andmetics Brow Powder Trio – tři odstíny pro dokonalé obočí

14. srpna 2018 - Co se týče obočí, rozhodně stojí za to dát si s ním trochu práce. Pro dokonale přirozený, avšak upravený výsledek je tu trio pudrů na obočí od andmetics.

V oblasti úpravy obočí jsou možnosti opravdu široké. K dokonalému výsledku vás může dovést tužka, gel, pudr či třeba pomáda. V andmetics si s obočím skutečně vědí rady, a proto nabízejí širokou škálu produktů. Já jsem nedávno testovala toto pudrové trio. 

Pudrové produkty mají většinou jako hlavní výhodu přirozený a jemný vzhled. Výhodou tohoto pudrového tria jsou právě tři odstíny, které můžete mezi sebou i míchat, a proto jste připravené na všechny nečekané změny barvy vlasů a můžete měnit vzhled obočí podle nálady a aktuální potřeby dramatičnosti. Tři odstíny nabízí nekonečné možnosti pro všechny barevné typy, a proto je tento produkt univerzální a skvělý nejen pro běžné uživatelky, ale i pro profesionály. Více ->

Vyzkoušeli jsme za vás: Andmetics Brow Mascara – krásné obočí (skoro) bez práce

2. srpna 2018 - Upravené obočí je jednou z nejdůležitějších částí obličeje, přesto častokrát na zdlouhavé vykreslování nemáte čas ani náladu. Řasenka na obočí je v takovém případě ideální variantou, jak si vytvořit krásné obočí během chvilky.

Co se týče produktů na obočí, vyzkoušela jsem snad všechny typy. Řasenky, tužky, gely, stíny, pomády…každý produkt má něco do sebe. Jednoznačnou výhodou řasenky na obočí je rychlost používání. Máte hotovo během několika málo vteřin a je to vhodný produkt i pro začátečníky. Řasenka podpoří přirozený tvar vašeho obočí, jen ho upraví, učeše a dodá trochu barvy a fixace. Není vhodným produktem pro ty z vás, které trápí velmi řídké obočí nebo velká holá místa, přesto ale myslím, že bude vyhovovat většině běžných žen. Více ->

All my cosmetics - Kondicionér na řasy a obočí

24. května 2018 - Kondicionér na vlasy je poměrně dobře známý, ale slyšeli jste už někdy o kondicionéru na řasy a obočí? Kondicionér na vlasy slouží k výživě a snadnému rozčesávání vlasů, kondicionér na řasy je na tom podobně. Řasám a obočí zajistí výživu, styling a ochranu. Více ->

All my cosmetics - Sérum na růst řas BeautyLash s přírodními složkami

14. května 2018 - O sérech na řasy už jste si u mě na blogu mohli párkrát přečíst. Shodou okolností šlo i o kousek od značky BeautyLash.
Nedávno značka uvedla nové sérum s vylepšeným a šetrnějším složením obohacené o přírodní extrakty, které je veganské, neobsahuje hormony ani prostaglandiny. A já je jak jinak, několik týdnů poctivě testovala. Více ->

Salóny krásy - Sérum na řasy BeautyLash – recenze

10. května 2018 - Krásné a dlouhé řasy jsou snem většiny z nás, ovšem ne každému bylo shůry dáno. Pokud jste nebyly obdařeny řasami až do nebes, tak kromě řasenek, umělých řas a prodloužení řas je tu ještě jedna možnost – růstové sérum na řasy BeautyLashVíce ->

Blesk pro ženy - Vyzkoušeno před kamerou: Kondicionér na obočí a řasy

7. května 2018 - Kondicionér vypadá stejně jako transparentní řasenka, ale rozdíl je v tom, že řasy a obočí vyživuje a prodlužuje barvu, pokud je máte obarvené. Gel jsem použila na zafixování obočí a výsledek se mi hrozně líbil – gel zvýraznil jednotlivé chloupky, zafixoval je a vypadalo skvěle až do večera. Více ->

All my cosmetics - Krásně upravené obočí

18. dubna 2018 - Říká se, že oko je okno do duše a obočí jeho rám. Něco málo pravdy na tom určitě bude. Každá z nás má jiný tvar obočí, ale všechny je chceme mít krásně upravené. Když se ale tak prolistuji několika módními časopisy, nestále na mě vyskakují modelky s obočím ála Brežněv. ne každému ale pořádná houně nad očima sluší a já tyto trendy také následovat určitě nebudu. Asi bych se nepřenesla přes mezidobí, kdy obočí zcela zarůstá do původního tvaru před vytrháváním. Já když mám jeden dva chloupky mimo linii, už mám hned nutkání sahat po pinzetě. Více ->

Blesk pro ženy: Test přípravků na obočí

8. března 2018 - Kdo má husté a výrazné obočí, ten si v dnešní době může tleskat. Je to trendy! My ostatní se musíme spolehnout na pomocníky v podobě tužek, řasenek nebo pudrů na obočí. Které nám vyhovovaly, a se kterými se naopak pracovalo špatně? Více ->

Vyzkoušeno: Jak funguje sada pro domácí úpravu dokonalého obočí? (video)

14. prosince 2017 - Na českém trhu je nově k dostání kosmetika, díky níž si můžete upravit obočí a řasy. V sortimentu najdete depilační pásky na obočí, paletku pudrových stínů a řasenku. Já jsem si vyzkoušela rovnou všechno najednou. Jaký byl můj názor, uvidíte ve videu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení